Konferencia Innovating together: Paving the Path for Climate Neutrality

Pozývame vás na 3. medzinárodnú konferenciu „Innovating together: Paving the Path for Climate Neutrality“ organizovaný pracovníkmi z Austrian Institute of Technology, ktorí aktívne spolupracujú s výskumníkmi a študentmi chemického inžinierstva zo Slovenska. Registrácia je bezplatná.

Konferencia sa uskutoční 24.-25. októbra vo Viedni so začiatkom od 10:00. Medzinárodní odborníci z výskumu, politiky a priemyslu budú diskutovať o výzvach pre transformáciu priemyselného energetického systému. Konkrétne riešenia a priebežné výsledky z prebiehajúcich projektov spoločnosti NEFI budú prezentované na vedeckých prednáškach.

V dvoch dňoch zaznejú konkrétne riešenia dekarbonizácie vo viacerých sektoroch. Dozviete sa o aktuálnom stave, ale aj perspektívnych a inovatívnych možnostiach dekarbonizácie papierenského priemyslu. Taktiež o výzve stojacej pred výrobou a transportom zeleného vodíka. Samostatné bloky budú venované technológiám na zachytávanie oxidu uhličitého, či cirkulárnej ekonomiky. Celý program a bližšie informácie o konferencii nájdete na stránke.

Registráciu na konferenciu Innovating together: Paving the Path for Climate Neutrality môžete vykonať na tomto linku.

Späť na zoznam noviniek